Overslaan naar content

Medior Back-End Developer

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.000 per maandFirmwareThe IoT Provider

Functieomschrijving

Als Medior Back-End Developer ben jij...


Iemand die wel van aanpakken weet. Jij hebt al een aantal jaren ervaring in het vak, hierdoor laat jij je de kaas niet van het brood eten. Jij weet waar je het over hebt en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst werk jij in een snelgroeiend bedrijf waar je meer dan alleen werkt, maar ook écht een bijdrage kan leveren. Een informele werksfeer in een jong, dynamisch team is iets wat jij prettig vindt. Binnen dit team vind jij het leuk om je verantwoordelijkheid te pakken. Jij dopt je eigen boontjes. Samen met onze Front-End Developer werk je aan projecten om zo altijd een feilloos eindproduct neer te kunnen zetten. Die korte lijntjes vind jij alleen maar leuk! Verder ben jij secuur en deskundig als het gaat om jouw werk. Niets is er toch mooier dan dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen tot een perfect werkend geheel? Verder ben jij op zoek naar een baan voor gemiddeld 32-40 uur per week in de regio ’s-Hertogenbosch.

Waar je je dan vooral mee bezighoudt in deze rol? Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van de database en bijbehorende API’s. Ook vind jij het leuk om je actief bezig te houden met optimalisatie. Zoals het optimaliseren van de prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de database. Maar daar houden jouw verantwoordelijkheden binnen het bedrijf nog niet op. Zo ben je bezig met het integreren van de database met andere systemen als connectivity platformen, front-end applicaties, data-analyse tools of machine learning modellen. Verder laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Zijn er problemen of bugs? Dan pak jij deze aan en lost ze op. Wij vinden het prettig als je met jouw kennis en kunde meedenkt over de roadmap van the IoT Provider. Hier doelde we eerder ook op met het écht wat kunnen bijdragen binnen een bedrijf. Meedenken over de toekomst én dit realiseren, wie wil dat nou niet? Natuurlijk hoort het documenteren en onderhouden van de code en de database ook bij jouw rol binnen ons bedrijf.


Vereisten

Wat neem je mee?

Dat kunnen we het beste opsommen, net zo overzichtelijk:

 • HBO-werk en denkniveau met kennis van:
  • Node-JS
  • Docker
  • Ubuntu
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een flinke dosis prestatiemotivatie en gedrevenheid;
 • Humor is niet geheel onbelangrijk;
 • De kunst om goed alleen te werken, maar ook te kunnen knallen in een team.


Wie zijn wij?

Wij bij The IoT Provider zijn onderdeel van BTV (oftewel: Bright Technology Ventures). Waar Bright Technology Ventures vanaf 2018 bestaat en zich richt op het leveren van diensten en producten in de wereld van Internet of Things, richten wij ons op de connectiviteitsbehoeften van wereldwijde IoT-gedreven bedrijven.

Wij beseffen dat er niet één enkele oplossing is voor iedereen en bieden daarom een uitgebreide reeks connectiviteitsopties. Van cellulaire technologieën als de G's (2G t/m 5G), LTE-M en NB-IoT tot LPWA-oplossing zoals Sigfox, LoRaWan, Sub-Ghz en beschikken we zelfs over satellietdiensten. Maar we gaan verder dan connectiviteit alleen. Met de data die gegenereerd wordt vanuit onze cloudservices en geavanceerde algoritmen verbeteren we de IoT-ervaring voor bedrijven. Het creëren van waarde noemen we dat, want ook dat is weer maatwerk! Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige locatiediensten, bewegingsdetectie en veilige gegevensopslag in onze Europese Cloud. Meer weten? Check onze website: https://theiotprovider.com/

Wat bieden wij?

 • Een salaris op basis van een 40-urige werkweek tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand (exclusief 8% vakantiegeld, gebaseerd op relevante werkervaring).
 • Uitdagende projecten en ruimte voor veel eigen verantwoordelijkheid in je rol;
 • Een werkomgeving waar we ambities centraal zetten en goed resultaat gevierd wordt;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Flexibel aantal vakantiedagen, zolang we maar doen wat we moeten doen;
 • Een gezamenlijke lunch waar we het even niet over werk hebben;
 • Leuke personeelsuitjes en donderdag- of vrijdagmiddagborrels (we blijven toch Brabanders natuurlijk);
 • Natuurlijk dragen wij bij aan jouw oudedagsreserve;
 • Een NS Businesscard of € 0,23 reiskostenvergoeding.


En?

Zie jij je zelf al met ons samenwerken? Is dit op je lijf geschreven? Je mag je CV opsturen naar Jente. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar je mag haar zeker verrassen met een creatieve sollicitatie! 

Heb je toch nog ergens een vraagje over? Mail, whatsapp of bel Jente gerust. Altijd goed!


📨 j.kieft@btv-iot.com

📞+31851071587 (ook voor whatsapp)

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.000 per maand
Firmware

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij streven er elke dag naar om samen het beste uit onszelf te halen. Dat betekent niet dat we dag in dag uit alleen maar aan het presteren zijn. Voor ons betekent samen ergens voor gaan ook het opbouwen van een band, plezier hebben met elkaar, in je kracht gezet worden en waardering krijgen voor jouw bijdrage aan de algehele dynamiek in de groep. Want onze doelen zijn ambitieus, en deze ambitieuze doelen bereiken we écht samen.