Overslaan naar content

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bij The IoT Provider willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Ben jij die nieuwe collega die we zoeken? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar ons op!

Over ons

Wij bij The IoT Provider zijn onderdeel van BTV (oftewel: Bright Technolgy Ventures). Waar Bright Technology Ventures vanaf 2018 bestaat en zich richt op het leveren van diensten en producten in de wereld van Internet of Things, richten wij ons op de connectiviteitsbehoeften van wereldwijde IoT-gedreven bedrijven.

Wij beseffen dat er niet één enkele oplossing is voor iedereen en bieden daarom een uitgebreide reeks connectiviteitsopties. Van cellulaire technologieën als de G's (2G t/m 5G), LTE-M en NB-IoT tot LPWA-oplossing zoals Sigfox, LoRaWan, Sub-Ghz en beschikken we zelfs over satellietdiensten. Maar we gaan verder dan connectiviteit alleen. Met de data die gegenereerd wordt vanuit onze cloudservices en geavanceerde algoritmen verbeteren we de IoT-ervaring voor bedrijven. Het creëren van waarde noemen we dat, want ook dat is weer maatwerk! Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige locatiediensten, bewegingsdetectie en veilige gegevensopslag in onze Europese Cloud en nog veel meer! Maar dat vertellen we je natuurlijk allemaal zodra je bij ons op gesprek komt. 

OPEN VACATURES

Open Sollicitatie
Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Ferdinand

CTO

Loes

Data Analyst

Thomas

Developer

ONS KANTOOR

The IoT Provider

Parallelweg 27 - Office KA 0.15 5223 AL 's-Hertogenbosch Nederland