Overslaan naar content

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Eerst even voorstellen

Wij bij Connected Load Carrier zijn een joint venture. Dat houdt in dat 'Dutch IoT Solutions' en 'Faber Group' hun krachten en expertise in IoT-oplossingen gebundeld hebben. Dat heeft geleid tot ons! Wij doen er alles aan om onze visie te realiseren, namelijk een duurzame bijdrage te leveren aan het logistieke ecosysteem door de fysieke- en digitale wereld met elkaar te koppelen. 

Wij creëren slimme en transparante supply chains door het ontwikkelen van innovatieve IoT-oplossingen. De data die daaruit voortkomt zetten wij om naar inzichten waar bedrijven écht wat aan hebben. Zo kunnen bedrijven aan de hand van de data die onze producten opleveren bijvoorbeeld hun efficiëntie verhogen en/of daarmee kosten besparen. Twee punten die volgens ons hoog op de agenda van bedrijven staan deze dagen. Wij dragen daar graag aan bij om zo de duurzaamheid binnen bedrijven te verbeteren.

Bij CLC willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Ben jij die nieuwe collega die we zoeken? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar ons op!

Open vacatures

Open Sollicitatie
Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Meet the team

Sven

Product Manager IoT

Floris

Accountmanager

Emiel

Customer Succes Manager

Joshua

Marketing

Ons kantoor

Connected Load Carrier

Parallelweg 27 - Office KA 0.18 5223 AL 's-Hertogenbosch