Overslaan naar content

Online Marketeer

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.200 - € 4.000 per maandMarketingBright Technology Ventures

Functieomschrijving

Als Online Marketeer ben jij...

Iemand die het heerlijk vindt om te analyseren en optimaliseren. Jij kan goed uit de voeten met het opzetten van online campagnes en weet precies hoe je verschillende marketingtools inzet om de prestaties van deze campagnes te monitoren en analyseren. Zo spot jij kansen en identificeer jij zonder problemen trends waar we op kunnen anticiperen. Als we het trouwens hebben over online campagnes mag je denken aan campagnes via Google Ads, Meta Ads en LinkedIn Ads. Verdere suggesties zijn hierin altijd welkom. Dat is trouwens ook wat goed bij je moet passen, zelfstandigheid en graag willen meedenken. In de rol van Online Marketeer krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in je rol. Daarin is het prettig als je een ster bent in initiatief nemen en het leuk vindt mee te denken over veranderingen en verbeteringen. Om het overzichtelijk te maken som ik even de hoofd- en subtaken op voor deze rol: 

 • Dashboard ontwikkeling en beheer:
  • Ontwerpen, bouwen en beheren van geïntegreerde dashboards voor het monitoren en analyseren van marketingprestaties, KPI's en ROI;
  • Gebruik van data visualisatie tools en platforms om inzichtelijke en interactieve dashboards te creëren.
 • Advertentiecampagnebeheer:
  • Creëren, beheren en optimaliseren van online advertentiecampagnes op platforms als Google Ads, Meta Ads en LinkedIn Ads;
  • Monitoren van advertentieprestaties, het bijsturen van budgetten en biedstrategieën om de ROI te maximaliseren.
 • Data-analyse en rapportage:
  • Analyseren van marketingdata en advertentieresultaten om trends, kansen en uitdagingen te identificeren;
  • Opstellen en presenteren van rapportages en aanbevelingen aan het marketingteam en management.

En je collega's? Die zijn, net als jij, specialist in hun eigen vakgebied binnen marketing. Zo heb je een Content Marketeer, Technical Marketeer, Graphic Designer een Strategic Marketing Manager én natuurlijk de Group Marketing Manager in het marketing team zitten. Wekelijkse sparren jullie met elkaar over de gang van zaken en vraagstukken om er zo als team een succes van te maken! Lekkere korte lijntjes dus. 
Gezien we in de wereld van IoT niet alleen Nederlands maar zeker ook vloeiend Engels dienen te spreken is dat voor deze rol ook meer dan belangrijk. 

Sidenote: ervaring met Hubspot is een pré.

Vereisten

Wie zijn wij?

Wij zijn Bright Technology Ventures, een tech-incubator die investeert in bedrijven met een duidelijk IoT-component. Waarom IoT? Wij zien de impact van IoT en dat inspireert en motiveert ons om daar mee aan de slag te gaan. Denk daarbij aan het optimaliseren van processen en het creëren van nieuwe businesscases waar bedrijven dagelijks druk mee in de weer zijn. IoT kan hier namelijk een grote rol in spelen! Waar passen wij dan in dit plaatje? Wij bieden totaaloplossingen in verschillende marktsegmenten in bijvoorbeeld de logistieke-, mobiliteits-, machinerie-, connectiviteits- en datasector. Hier hebben wij verschillende entiteiten onder ons als moederbedrijf opgericht, om zo in iedere marktsegment een team van specialisten beschikbaar te hebben. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn met recente en relevante branche-inhoudelijke kennis. Dit leidt tot het beste resultaat in advies voor onze klant!


En jij?

Jij bent op zoek naar een baan voor 32-40 uur per week. Een informele werksfeer in een jong en dynamisch team is iets wat jij ook belangrijk vindt. Verder vind jij het fijn om in een omgeving te werken waar mensen ambitieus zijn, maar persoonlijke contact ook zeker aandacht krijgt. Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen in je rol. 'Er valt altijd iets te leren', is een instelling die bij jou meer dan bekend is. De titel 'Medior Online Marketeer' past bij de ervaring die je meebrengt. Daarbij vind jij naast plezier op je werk ook belangrijk wat je mee naar huis neemt. Een salaris op basis van 40 uur tussen de €3.200,- en €4.000,- bruto per maand, gebaseerd op jouw werkervaring, vind jij net als wij een passend salaris. Natuurlijk hoort bij verdere groei in ons bedrijf ook groei in salaris, vanzelfsprekend. Verder is het handig als je in de buurt van 's-Hertogenbosch woont. Dat scheelt een hoop file rijden!

Wat bieden wij?

 • Een salaris waar jij iedere maand blij mee bent;
 • Uitdagende projecten waar je zelfde volledige verantwoordelijkheid voor draagt;
 • Een werkomgeving waar we ambities centraal zetten en goed resultaat gevierd wordt;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Flexibel aantal vakantiedagen, zolang we maar doen wat we moeten doen;
 • Een gezamenlijke lunch waar we het even niet over werk hebben;
 • Ieder kwartaal een personeelsuitje;
 • Iedere donderdag- én vrijdagmiddag ruimte voor een borreltje (we blijven toch Brabanders natuurlijk);
 • Natuurlijk dragen wij bij aan jouw oudedagsreserve;
 • Een NS Businesscard of € 0,23 reiskostenvergoeding.


En?

Zie jij je zelf al met ons samenwerken? Is dit op je lijf geschreven? Je mag je CV opsturen naar Jente. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar je mag haar zeker verrassen met een creatieve sollicitatie! 


Heb je toch nog ergens een vraagje over? Mail, whatsapp of bel Jente gerust. Altijd goed!

📨 j.kieft@btv-iot.com

📞+31851071587 (ook voor whatsapp)

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.200 - € 4.000 per maand
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij streven er elke dag naar om samen het beste uit onszelf te halen. Dat betekent niet dat we dag in dag uit alleen maar aan het presteren zijn. Voor ons betekent samen ergens voor gaan ook het opbouwen van een band, plezier hebben met elkaar, in je kracht gezet worden en waardering krijgen voor jouw bijdrage aan de algehele dynamiek in de groep. Want onze doelen zijn ambitieus, en deze ambitieuze doelen bereiken we écht samen.