Overslaan naar content

Customer Succes Manager

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.600 - € 4.600 per maandSalesMobioT

Functieomschrijving

Als Customer Succes Manager ben jij..
iemand die wel houdt van wat uitdaging op de werkvloer. Je vindt het leuk de gehele verantwoordelijkheid te pakken voor het Customer Succes traject binnen MobioT. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor:

 • het begeleiden van de klant tijdens het uitleverproces van de afgesproken producten/diensten;
 • het opbouwen van warme klantrelaties;
 • de uitdagingen die naar boven komen vanuit de klantrelaties vertalen naar strategische oplossingen;
 • het upsellen, cross-sellen en creëren van kansen binnen je relaties met klanten;
 • het (strategisch) opzetten, beheren en begeleiden van Customer Satisfaction / Quality Management.

Natuurlijk is dit een vluchtige opsomming en zal je in deze rol ook te maken krijgen met de Product Manager die het fijn vindt als je kansen/innovaties voor het product signaleert en bespreekt, ben je meer dan welkom om processen die tot nu toe al staan te verbeteren en vinden we het prettig als je je ook bezighoudt met het opzetten van forecasts en het ondersteunen van een strategisch inkoopbeleid.
Naast dat MobioT zich bezighoudt met de B2B markt is MobioT ook te vinden in de wereld van 'reguliere' consumenten. Dit betekent dat hier natuurlijk ook een stukje Customer Succes bij komt kijken. Dit proces kan op veel vlakken zo veel mogelijk geautomatiseerd worden, daar zijn we nu druk mee bezig. Je bent welkom om hier over mee te denken om dit op zo'n efficiënt maar klantvriendelijk mogelijke manier vorm te geven. Het stukje B2C zal dan naast de B2B kant ook jouw gehele verantwoordelijkheid worden. Al met al een mooie zelfstandige rol waar nog veel ruimte is om zelf dingen op te zetten en in te brengen. Je expertise is meer dan welkom!


Wat zit er in jouw rugzak?

Je hebt een streepje voor met kennis van de transport en/of verhuurwereld. Denk hierbij aan verhuur van scooters, auto's, aanhangers, werkmaterieel en ga zo maar door. Verder heb je al een jaar of 5 ervaring in soortgelijke rol en doet dit altijd nog met enorm veel plezier. Ook HBO-denkniveau zit standaard in jouw rugzak, mét uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel spreken als geschrift. Je bed slaapt in regio Den Bosch. Deze mag je trouwens wel thuis laten, past natuurlijk ook helemaal niet in die rugzak! Om jouw rugzak verder te vullen ben jij op zoek naar een baan voor 32-40 uur per week. Natuurlijk dragen wij graag ons steentje bij en vullen wij jouw rugzak ook nog een beetje aan, zodat je er altijd warmpjes bij zit. Dit doen we bijvoorbeeld met een passend salaris. Deze zal tussen de €3.600,- en €4.600,- bruto per maand vallen. Dit is afhankelijk van hoe vol jouw rugzak zit met relevante werkervaring.

Vereisten

Wie zijn wij?

Wij bij MobioT richten ons op het traceren en in kaart brengen van jouw waardevolle bezittingen. Helaas gebeurt het regelmatig dat voertuigen onrechtmatig van eigenaar wisselen. Denk aan e-bikes die meegenomen worden terwijl de eigenaar een terrasje pakt, caravans die verdwijnen uit de opslaglocatie of auto's die voor je deur, onder de ogen van je Ring-camera, weggereden worden. Met onze module bieden we de mogelijkheid voor het terugvinden van gestolen bezittingen. Onze oplossing hiervoor bestaat uit: een IoT-tracking sensor die gekoppeld is aan een onlineomgeving. Dit wordt aangevuld met onze Protect-Service, waarbij een gecertificeerde meldkamer 24/7 bereikbaar is om samen met de politie het gestolen voertuig op te sporen.


Wij richten ons niet alleen op de Nederlandse markt, maar hebben ook internationale ambities. Wij richten ons zowel op zakelijke bedrijven als op de consument. Consumenten kunnen terecht in onze webshop. Zakelijk kunnen bedrijven terecht bij onze Accountmanager. Daar zal je nauw mee gaan samenwerken.

Wat bieden wij?

 • Een salaris waar jij iedere maand blij mee bent;
 • Uitdagende projecten waar je zelf de volledige verantwoordelijkheid voor draagt;
 • Een werkomgeving waar we ambities centraal zetten en goed resultaat gevierd wordt;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Flexibel aantal vakantiedagen, zolang we maar doen wat we moeten doen;
 • Een gezamenlijke lunch waar we het even niet over werk hebben;
 • Ieder kwartaal een personeelsuitje;
 • Iedere donderdag- én vrijdagmiddag ruimte voor een borreltje (we blijven toch Brabanders natuurlijk);
 • Natuurlijk dragen wij bij aan jouw oudedagsreserve;
 • Een NS Businesscard of € 0,23 reiskostenvergoeding.


En?

Zie jij je zelf al met ons samenwerken? Is dit op je lijf geschreven? Je mag je CV opsturen naar Jente. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar je mag haar zeker verrassen met een creatieve sollicitatie! 


Heb je toch nog ergens een vraagje over? Mail, whatsapp of bel Jente gerust. Altijd goed!

📨 j.kieft@btv-iot.com

📞+31851071587 (ook voor whatsapp)

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.600 - € 4.600 per maand
Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij streven er elke dag naar om samen het beste uit onszelf te halen. Dat betekent niet dat we dag in dag uit alleen maar aan het presteren zijn. Voor ons betekent samen ergens voor gaan ook het opbouwen van een band, plezier hebben met elkaar, in je kracht gezet worden en waardering krijgen voor jouw bijdrage aan de algehele dynamiek in de groep. Want onze doelen zijn ambitieus, en deze ambitieuze doelen bereiken we écht samen.