Overslaan naar content

Allround Marketeer

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland€ 3.200 - € 3.600 per maandMarketingThe IoT Provider

Functieomschrijving

Als allround Marketeer ben jij...

iemand die het heerlijk vindt om van niets iets te maken. En daarmee bedoelen wij echt van a tot z de marketing op te zetten samen met ons. Daarbij mag je helemaal los gaan op bijvoorbeeld de strategie bepalen door marketingplannen te ontwikkelen, de branding verder uitwerken of je creativiteit uiten in het opzetten van content. Je leest het al: een allround rol waar strategische marketing op de voorgrond staat. Daarbij is het hebben van een langetermijnvisie belangrijk! Dit omvat over het algemeen het vermogen om doelmarkten te identificeren, ambitieuze marketingdoelstellingen te bepalen en marketingstrategieën te ontwikkelen die aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen. Natuurlijk is een vleugje creativiteit zeker niet onmisbaar om meer brand awareness te creëren. Want ook op creatief vlak zijn er genoeg projecten om op te pakken! Dat vergt ook een flinke bak zelfstandigheid. Die allround-rol, de afwisseling, dat past helemaal in jouw straatje. Zo heb je bijvoorbeeld ook interesse in SEO/SEA, maar ben jij ook vaardig in Adobe Cloud (InDesign, Photoshop). Met je eerdere werkervaring weet jij hoe je een bedrijf op de kaart zet. En laat dat nou net zijn waar wij naar op zoek zijn!

Vereisten

En jij?

Jij bent op zoek naar een baan voor 32-40 uur per week. Een informele werksfeer in een jong en dynamisch team is iets wat jij ook belangrijk vindt. Verder vind jij het fijn om in een omgeving te werken waar mensen ambitieus zijn, maar persoonlijke contact ook zeker aandacht krijgt. Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen in je rol. 'Er valt altijd iets te leren', is een instelling die bij jou meer dan bekend is. De titel 'junior' ben je nu wel ontgroeid na je 3-5 jaar relevante werkervaring, dus een meer zelfstandige medior functie klinkt als muziek in jouw oren. Daarbij vind jij naast plezier op je werk ook belangrijk wat je mee naar huis neemt. Een salaris op basis van 40 uur tussen de €3.200,- en €3.600,- bruto per maand, gebaseerd op jouw werkervaring, vind jij mooi klinken. Verder is het handig als je in de buurt van 's-Hertogenbosch woont. Dat scheelt een hoop file rijden!


Wie zijn wij?

Wij bij The IoT Provider zijn onderdeel van BTV (oftewel: Bright Technolgy Ventures). Waar Bright Technology Ventures vanaf 2018 bestaat en zich richt op het leveren van diensten en producten in de wereld van Internet of Things, richten wij ons op de connectiviteitsbehoeften van wereldwijde IoT-gedreven bedrijven.

Wij beseffen dat er niet één enkele oplossing is voor iedereen en bieden daarom een uitgebreide reeks connectiviteitsopties. Van cellulaire technologieën als de G's (2G t/m 5G), LTE-M en NB-IoT tot LPWA-oplossing zoals Sigfox, LoRaWan, Sub-Ghz en beschikken we zelfs over satellietdiensten. Maar we gaan verder dan connectiviteit alleen. Met de data die gegenereerd wordt vanuit onze cloudservices en geavanceerde algoritmen verbeteren we de IoT-ervaring voor bedrijven. Het creëren van waarde noemen we dat, want ook dat is weer maatwerk! Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige locatiediensten, bewegingsdetectie en veilige gegevensopslag in onze Europese Cloud. Meer weten? Check onze website: https://theiotprovider.com/

Wat bieden wij?

  • Een salaris waar jij iedere maand blij mee bent;
  • Ontwikkelen, ontwikkelen, ontwikkelen. Wij groeien, dus jij groeit met ons mee;
  • Een werkomgeving waar we ambities centraal zetten en goed resultaat gevierd wordt;
  • Flexibele werktijden en hybride werken;
  • Flexibel aantal vakantiedagen, zolang we maar doen wat we moeten doen;
  • Een gezamenlijke lunch waar we het even niet over werk hebben;
  • Leuke personeelsuitjes en donderdag- of vrijdagmiddagborrels;
  • Natuurlijk dragen wij bij aan jouw oudedagsreserve;
  • Een NS Businesscard of € 0,23 reiskostenvergoeding.


En?

Zie jij je zelf al met ons samenwerken? Is dit op je lijf geschreven? Je mag je CV opsturen naar Jente. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar je mag haar zeker verrassen met een creatieve sollicitatie! Heb je toch nog ergens een vraagje over? Mail, whatsapp of bel Jente gerust. Altijd goed!

📨 j.kieft@btv-iot.com

📞+31851071587 (ook voor whatsapp)

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.200 - € 3.600 per maand
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar